info@stroomlijn.nl

Mei 2022: Gevolgen Covid-19

Na de lockdowns willen de klanten van de Drechthopper meer dan ooit op pad. Bij de vervoerspartners is juist een groot tekort aan chauffeurs. Stroomlijn mobiliseert partners voor maatregelen.

Oktober 2022: Vervoerder stapt uit

Eén van de vervoerspartners van Stroomlijn geeft eenzijdig aan ermee te stoppen. Leerlingenvervoer onder druk, maar Stroomlijn slaagt erin snel een nieuwe vervoerder te contracteren.

Oktober 2022: Noodmaatregelen

De druk op het vervoer leidt tot enkele noodmaatregelen die per 1 november ingaan. Dit zijn o.a. 24 uur van tevoren een rit reserveren en meer rijden tijdens daluren. Dit beïnvloedt de prestaties positief.

December 2022: Toekomstbestendig vervoer

Constructief overleg met beleidsmedewerkers gemeenten, zorgaanbieders en Sociale Dienst Drechtsteden over toekomstbestendigheid van het WMO- en Dagbestedingsvervoer. Wordt vervolgd.

December 2022: VDVN opgericht

De Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland is opgericht. Doel: kennisdeling over doelgroepenvervoer tussen de leden, veelal gemeenten. Maar ook belangen van leden behartigen bij landelijke thema’s.

Oktober 2022: E-learnings update

In het kader van kwaliteitsborging zijn de e-learnings van Stroomlijn weer geüpdatet en aangepast aan actuele en of wettelijke ontwikkelingen. Mooi dat echte klanten daar soms in figureren.